|
Na rolkach... |
| Autor |
Wiadomość |
Noin
|
Wysłany: 03-05-2010, 22:36 Na rolkach...
|
|
|
Witam. Jestem tu nowa. Zawitałam tu, bo szukam jakiś informacji na temat dobrych miejsc do pojeżdzenia na rolkach... z wózkiem.
Niedawno, w Chwili dla Ciebie znalazłam artykuł. Dotyczył jazdy na rolkach z wózkiem. Link do ich strony: http://www.mamatezmoze.pl...&id=62&Itemid=5
Są tu jakieś mamy, które lubią jeździć na rolkach
Widzę, że jedynym dobrym miejscem jest lotnisko, może jeszcze jakieś polecicie? Tylko takie, żeby pojeździć z wózkiem.
Jeszcze jestem w ciąży. Termin był na wczoraj (2 maj) ale małej się jeszcze nie spieszy widocznie. Jeździć zaczełabym tak za koło 2/3 tygodnie. Najpierw po osiedlu (staszyce), później zawitałabym pewnie na lotnisku.
Co sądzicie o takim 'sporcie'?
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Iwka
|
Wysłany: 04-05-2010, 18:28
|
|
|
Ciekawe co na to maleństwa.. Pomysł fajny i lotnisko ze swoją powierzchnią , brakiem krawężników itp.. świetnie się do tego nadaje. Jedyny minus gdy nagle ktoś zacznie się ścigać motorem parę metrów od Ciebie - wtedy robi się głośno i średnio przyjemnie..
Powodzenia |
|
|
|
 |
Pepe
|
Wysłany: 06-05-2010, 21:07
|
|
|
Możesz też spróbować na ścieżce rowerowej na płotki. Jest też odcinek niezbyt długi wzdłuż bulwaru nadrzecznego Gwdy.
Kwestia również jak czujesz się na rolkach i czy potrafisz i lubisz jeździć po kostce brukowej którą nas włodarze miejscy uraczają wokół. Wtedy możesz próbować wzdłuż obwodnicy wewnętrznej.
Powodzenia |
|
|
|
 |
won91

|
Wysłany: 27-05-2010, 00:21
|
|
|
Na pilskim lotnisku jest klimatowo. Lotnisko teraz jest własnością Piły i wstęp osobą nie upoważnionym jest wzbroniony. Ale to nie znaczy że rolkowania na lotnisku nie będzie. Słyszałem że wystarczy napisać petycje, pozbierać podpisy i zanieść do starostwa, pewnie jest szansa na przydzielenie nam jakiś miejsc i terminów. pewien tego nie jestem ale warto spróbować. |
_________________ won91 |
|
|
|
 |
Grzegorz73
|
Wysłany: 30-05-2010, 10:05
|
|
|
| jeżeli lotnisko jest własnością Piły tzn że jest nasze więc po co pisać petycje i takie tam????????No chyba że jest jakiś prywtny właściciel Piły... |
|
|
|
 |
|
|