www.rolki.pila.pl Strona Główna www.rolki.pila.pl
rolki w Pile

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Na rolkach...
Autor Wiadomość
Noin

Wysłany: 03-05-2010, 22:36   Na rolkach...

Witam. Jestem tu nowa. Zawitałam tu, bo szukam jakiś informacji na temat dobrych miejsc do pojeżdzenia na rolkach... z wózkiem.

Niedawno, w Chwili dla Ciebie znalazłam artykuł. Dotyczył jazdy na rolkach z wózkiem. Link do ich strony: http://www.mamatezmoze.pl...&id=62&Itemid=5

Są tu jakieś mamy, które lubią jeździć na rolkach :) :?:

Widzę, że jedynym dobrym miejscem jest lotnisko, może jeszcze jakieś polecicie? Tylko takie, żeby pojeździć z wózkiem.

Jeszcze jestem w ciąży. Termin był na wczoraj :lol: :lol: (2 maj) ale małej się jeszcze nie spieszy widocznie. Jeździć zaczełabym tak za koło 2/3 tygodnie. Najpierw po osiedlu (staszyce), później zawitałabym pewnie na lotnisku.

Co sądzicie o takim 'sporcie'?

Pozdrawiam!

Iwka

Wysłany: 04-05-2010, 18:28   

Ciekawe co na to maleństwa.. :wink: Pomysł fajny i lotnisko ze swoją powierzchnią , brakiem krawężników itp.. świetnie się do tego nadaje. Jedyny minus gdy nagle ktoś zacznie się ścigać motorem parę metrów od Ciebie - wtedy robi się głośno i średnio przyjemnie..
Powodzenia

Pepe 

Wysłany: 06-05-2010, 21:07   

Możesz też spróbować na ścieżce rowerowej na płotki. Jest też odcinek niezbyt długi wzdłuż bulwaru nadrzecznego Gwdy.
Kwestia również jak czujesz się na rolkach i czy potrafisz i lubisz jeździć po kostce brukowej którą nas włodarze miejscy uraczają wokół. Wtedy możesz próbować wzdłuż obwodnicy wewnętrznej.
Powodzenia

won91 

Wysłany: 27-05-2010, 00:21   

Na pilskim lotnisku jest klimatowo. Lotnisko teraz jest własnością Piły i wstęp osobą nie upoważnionym jest wzbroniony. Ale to nie znaczy że rolkowania na lotnisku nie będzie. Słyszałem że wystarczy napisać petycje, pozbierać podpisy i zanieść do starostwa, pewnie jest szansa na przydzielenie nam jakiś miejsc i terminów. pewien tego nie jestem ale warto spróbować. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Grzegorz73 

Wysłany: 30-05-2010, 10:05   

jeżeli lotnisko jest własnością Piły tzn że jest nasze więc po co pisać petycje i takie tam????????No chyba że jest jakiś prywtny właściciel Piły...

Odpowiedz do tematu